Over

De producties van Michiel de Editor zijn:

  • opvallend en duidelijk;
  • vermakelijk en educatief;
  • in verschillende stijlen;
  • interessant voor internationale markt (met ondertiteling in verschillende talen);
  • snel en met liefde gemaakt

Michiel Hazebroek is tv maker die met veel plezier zich inzet voor verschillende tvproducties. Hij houdt van afwisseling en gaat steeds een stapje verder in het uitbreiden van zijn kennis en kwaliteiten. Hij houdt de nieuwste ontwikkelingen in de audio-visuele branche nauwkeurig bij.

Na jaren lange ervaring in tv wereld heeft hij een goede naam opgebouwd en wordt hij gevraagd voor zowel inhoudelijke en informatieve programma’s voor VPRO, KRO en NTR, als voor commerciële en entertainment programma’s van RTL, NET5 en SBS6.

Michiel staat bekend voor zijn snelheid, efficiëntie en de kunst om van op het eerste zicht oninteressant lijkende onderwerpen in boeiende televisie te vertalen.

Als regisseur weet hij precies wat er nodig is om de kijker te teasen, te ontroeren of enthousiast te maken.

Hij weet als geen ander hoe je met andere middelen dan beelden een sfeer kan creeren, een idee kan sugereren of iets duidelijk kan maken.

Michiel Hazebroek kan ingehuurd worden om een film te regisseren en monteren of kan met zijn bedrijf Michiel de Editor de hele productie van een bedrijfsfilm verzorgen.

Michiel de Editor kan een bedrijfsfilm maken waar de informatie op een ontspannen manier overkomt, sneller verwerkt en makkelijker onthouden wordt.

Michiel de Editor voelt goed aan wat een klant precies wil en maakt het visueel duidelijk en levert binnen de tijd en het budget.

 

Lex Runderkamp – eindredacteur Beagle (VPRO) over Michiel Hazebroek:

“Video editor Michiel Hazebroek werkt aan de laatste aflevering van de tv serie Beagle, in het kielzog van Darwin. Hij laat zien dat editing zoiets is als piano spelen, dat een computer steeds meer een creatief instrument geworden is. Heerlijk om naast te zitten en de resultaten op een monitor te zien verschijnen.”

Leave a Reply